tag:blogger.com,1999:blog-4931214556980201389.post1852147154279274608..comments2018-07-10T00:58:15.280-07:00Comments on L'Arxiu de Sella: Em cague en la llet de pot!Arxiverhttp://www.blogger.com/profile/00141760795927555700noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4931214556980201389.post-66546361784655438662012-09-24T14:44:52.400-07:002012-09-24T14:44:52.400-07:00Amparo, com que el propietari de la llanda ens ha ...Amparo, com que el propietari de la llanda ens ha llegit, ja no te excusa per a canviar de recipient... <br />PabloAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4931214556980201389.post-5887144708471933552012-09-24T14:43:01.898-07:002012-09-24T14:43:01.898-07:00Gràcies Salvador, com sempre els teus testimonis s...Gràcies Salvador, com sempre els teus testimonis son de gran valor, especialment per als que no hem viscut eixes èpoques.<br /><br />No deixeu de llegir els comentaris que Salvador fa en les entrades anteriors, com la de l'arxiu de la banda i la companya de teatre. <br /><br />A veure si t'animes a publicar alguna cosa de les que tens escrites ja o ens contes alguna història nova!<br /><br />PabloAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4931214556980201389.post-5930254763744983802012-09-23T13:07:27.893-07:002012-09-23T13:07:27.893-07:00Jo vaig beure llet en pols. Anava a l'escola d...Jo vaig beure llet en pols. Anava a l'escola de la plaça (l'ambulatori) i el primer mestre que la va repartir era en Àngel Alemany. La preparaven a l'hort de la Font, on vivia el mestre i a l'hora del recreo enviava a dos xiquets a que la portaren. Molts dies estava freda ja que de vegades els xiquets es paraven i arribaven tard. Com que sucre no n'hi havia massa, de vegades la barrejàvem amb canella. Per de matí es repartia la llet i per la vesprada van começar a repartir una mantega groga que jo trobaba ben bona. Més tard la van canviar per formatge. Era un formatge groc que pense que és el millor que m'he menjat mai. Pot ser perquè va ser el primer que vaig menjar en la meua vida. Hi havia mestres que repartien el formatge a ull, però d'altres el pesaven i a més a més molt al fi. Els xiquets buscàvem la manera de que el troç fora més gran i baix del platet del pes apegàvem alguna cosa. Algunes persones dien que els mestres el racionaven tant per poder vendre, d'amagatotis, el que sobrava.Salvadorhttps://www.blogger.com/profile/18379830722979680661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4931214556980201389.post-64055194265952871242012-09-23T05:58:17.808-07:002012-09-23T05:58:17.808-07:00Que bo que estava el formatge dels americans.Que bo que estava el formatge dels americans.Salvadorhttps://www.blogger.com/profile/18379830722979680661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4931214556980201389.post-18220368178598437542012-09-22T06:50:38.914-07:002012-09-22T06:50:38.914-07:00Desconeixia per complet el significat i procedènci...Desconeixia per complet el significat i procedència d'eixa frase, i encara que no l'he usada mai, sí que l'he sentida dir alguna vejada que altra.<br />Gràcies per compartir estes històries tan interessants amb tots nosaltres. <br /><br />Per cert, eixe pot de formatge és una reliquia que caldria guardar. <br />Ensofreu les parres en un pot de colacao :)))amparohttp://bolliwood.wordpress.com/noreply@blogger.com